GladaHusdjur
Om oss

Om oss

Gladahusdjur drivs av ambitionen att informera husdjursägare om trygga och säkra produkter. Vi vill underlätta för dig att hitta bra produkter till rätt pris direkt, utan att behöva söka igenom mängder av butiker. Vi som testar och skriver på hemsidan är alla djurägare och flera av oss arbetar med djur till vardags på ett eller annat sätt. Vi granskar och undersöker produkter ständigt nya produkter och du som läsare är varmt välkommen att höra av dig med åsikter och idéer.

Våra samarbeten

Vissa av produkterna på Gladahusdjur är så kallade affiliatelänkar. Det innebär att vi får en viss provision om du väljer att köpa produkten. Detta möjliggör för oss att fortsätta driva hemsidan och testa fler produkter. Provisionen påverkar aldrig vårt arbete och vi får varken mer eller mindre betalat beroende på hur en produkt presterar i test.

Våra tester

Alla tester börjar med nyfikenhet. Vi är nyfikna på hur olika produkter står sig mot varandra och hur priset förhåller sig till prestation och kvalitet. Inför ett test så genomför vi alltid en omfattande och noggrann marknadsundersökning där vi tar reda på hur stort utbudet inom en viss kategori är. Därefter sållar vi bort produkter som redan på pappret underpresterar, det kan handla om alltifrån suspekt innehåll i foder till på tok för högt pris på leksaker eller genomgående dåliga betyg i olika tredjepartsundersökningar.

Efter detta urval så testar vi produkterna, antingen själva eller genom vårt nätverk av djurägare. Dessa tester presenteras sedan i text och med betyg, där vi väljer ut ungefär 10 produkter på kategori som vi känner att vi kan stå bakom och rekommendera.